Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Veel interessants én leuks in Merijns eerste werkweken
Nieuwe junior adviseur bij DTNP

DTNP is weer een collega rijker! Na de zomervakantie hebben wij Merijn Peters mogen verwelkomen als nieuwe junior adviseur van ons team.

“Inmiddels zit mijn tweede week bij DTNP er weer bijna op. Ik had van tevoren nooit kunnen bedenken dat ik mij al met zoveel verschillende dingen bezig zou gaan houden. Op mijn tweede dag mocht ik al gelijk mee op werkbezoek naar Rotterdam, om daar met de betrokkenen te praten over de wensen die zij hadden voor hun straat, de Kleiweg. Tijdens de schouw door de straat werd nog duidelijker wat zij belangrijk vinden en waar de knelpunten en mogelijkheden zitten.”

Merijn was net klaar met zijn opleiding Geografie, Planologie & Milieu toen hij op gesprek kwam bij DTNP. “Nou ja, eigenlijk was ik nog niet eens echt klaar,” grapt hij. “Mijn scriptie was nog niet volledig afgerond toen ik mijn eerste kennismaking had. Maar inmiddels wel, dus nu ben ik officieel student-af!”
In Merijns tweede week stond een teamuitje van DTNP gepland, deze keer naar Den Bosch. “Dat was meteen een fantastische gelegenheid om al mijn collega’s beter te leren kennen. Maar het uitje was ook een beetje werkgerelateerd. Bovenop de Sint Jan en varend over de Binnendieze zagen we hoe Den Bosch uitgegroeid was van kleine nederzetting in het bos tot de mooie stad die het nu is. Maar het was natuurlijk vooral een erg leuke dag met alle collega’s!”

Geografie, Planologie & Milieu was niet de eerste opleiding die Merijn volgde. “Na de middelbare ben ik eerste Duitse Taal & Cultuur gaan studeren. Ondanks mijn passie voor Duitsland bleek dat niet geheel de opleiding voor mij te zijn. Ik wilde mij graag bezighouden met wat er direct om mij heen gebeurde om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de ruimtelijke kwaliteit. Bij Geografie, Planologie & Milieu zat ik dan ook veel beter op mijn plek. Om deze kennis bij DTNP direct in de praktijk te kunnen brengen en te werken aan mooiere, sterkere centrumgebieden is dan ook ontzettend fijn.”

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie