Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Aan de slag met voorzieningen voor Amsterdam Science Park

Bron: www.amsterdamsciencepark.nl
Bron: www.wasbar.be

Het Science Park in Amsterdam is een bijzondere plek binnen de hoofdstad. In het gebied wordt gewerkt aan een smeltkroes van onderzoek, onderwijs en ondernemen in de b├Ętawetenschappen. De Universiteit van Amsterdam heeft er een plek, maar daarnaast zijn er ook verschillende wetenschappelijke instituten, hoogwaardige bedrijfen en start-ups te vinden.

Adviseur Daan Veenstra: “De komende jaren gaat Amsterdam Science Park verder groeien. Dat zorgt voor nieuwe mogelijkheden in het gebied. De drie grondeigenaren (gemeente, UvA en NWO) hebben ons gevraagd om mee te denken over een stimulerend voorzieningenprogramma dat de b├Ętacampus versterkt. Wij vinden het erg interessant om mee te denken over het Amsterdam Science Park en over hoe dit gebied met de juiste voorzieningen als een ‘thuis’ kan gaan voelen voor de gebruikers en bewoners ervan!”

In een drietal ateliers werken we toe naar het eindresultaat. DTNP schuift aan bij betrokken opdrachtgevers, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Aan de hand van een doelgroepenanalyse geven wij advies over kansrijk programma in het gebied. Daarbij gaan we op zoek naar inspirerende voorbeelden van publieksgerichte voorzieningen, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. We kijken ernaar uit om de komende tijd aan de slag te gaan met het Amsterdam Science Park!

Bron: www.amsterdamsciencepark.nl
Bron: www.wasbar.be
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie