Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Enthousiaste reacties van de Zeelander op de voorlopige gebiedsvisie voor het centrum

Groepjes bewoners die bij de maquette hun eigen visie op het centrum van het Noordbrabantse Zeeland aan het bespreken waren. Adviseur Juul Doggen vond dat een inspirerend beeld op de inloopmiddag en -avond over de voorlopige gebiedsvisie voor het centrum. Er kwamen zo’n 100 bewoners, ondernemers en pandeigenaren op de bijeenkomst af. Er klonken veel enthousiaste reacties en ook suggesties voor een nog gezelliger centrum.

Projectleider Ward Frielink en adviseur Juul Doggen gaven tijdens de bijeenkomst tekst en uitleg. Juul: “Op een vijftal panelen konden de belangstellenden zien hoe de visie er tot nu toe uitziet en wat de weg daarnaartoe was, met de analyse van en de ambities voor het Brabantse centrum. De bezoekers waren zeer geïnteresseerd en stelden soms kritische vragen.”

De aanwezigen konden op reactiekaartjes laten weten welk onderdeel van de visie hen het meeste aansprak en uiteraard ook wat ze (nog) niet zo zien zitten. En ook de maquette van het centrum was dus te bekijken. Juul constateerde tevreden dat van zowel de kaartjes als de maquette veelvuldig gebruik werd gemaakt.

“We hebben heel veel ingevulde kaartjes mee terug kunnen nemen, met lof voor de visie, maar zeker ook met kritische opmerkingen, en met suggesties voor het centrum, zoals een gezellig dorpspleintje voor evenementen en meer ruimte voor kinderen.”

“We gaan de voorlopige visie nu verder uitwerken. Daarbij nemen we de vele reacties uiteraard mee. We hopen op nog meer enthousiaste reacties als we over enige tijd de definitieve gebiedsvisie laten zien.”

Bijlagen:

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie