Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

DTNP verwelkomt Noor als junior adviseur!

DTNP groeit! Twee weken terug startte onze nieuwe junior adviseur Noor Dinnissen. Op haar eerste werkdag was ze vooral bezig met het in elkaar zetten van het nieuwe extra bureau, maar daarna werd ze meteen lid van het projectteam van een aantal projecten.

Noor: “Dat klussen aan het bureau was een fijne binnenkomer, want doordat ik er met verschillende collega’s mee bezig ben geweest, leerde ik een deel van het team al op een informele manier kennen. Maar ik ben natuurlijk niet bij DTNP gekomen om schroeven in te draaien, dus het was fijn om daarna met het echte werk aan de slag te kunnen.”

“Tijdens mijn eerste week ging ik gelijk op werkbezoek, naar Emmen, waar we de gemeente adviseren over het transformeren van een deel van een winkelcentrum naar woningen. In dezelfde week mocht ik in Purmerend, waar we de visie Toerisme en Recreatie opstellen, vertellen hoe een toeristisch weekendje voor mij, én voor mijn ouders, eruit zou kunnen zien.”

Noor studeerde Bouwkunde in Arnhem. Daar raakte ze geïnteresseerd in de samenhang tussen bouwprojecten en de maatschappelijke context waarin deze worden uitgevoerd. Die interesse maakte dat ze besloot de master Urban Systems & Real Estate aan de universiteit in Eindhoven te doen.

“DTNP houdt zich bezig met veel uiteenlopende vraagstukken, waarmee ze ook vaak een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Daarom besloot ik na mijn studie bij DTNP te solliciteren en het was natuurlijk goed nieuws dat ik daar, zo snel na de afronding van mijn studie, het team mocht komen versterken!”
“In mijn eerste weken heb ik echt al veel geleerd, gezien en gedaan! Ik werk, naast de projecten in Emmen en Purmerend, mee aan verschillende andere projecten. Ik heb het al lekker druk en de werkzaamheden zijn erg divers en interessant, dus de dagen vliegen om. Ik leer ook heel veel van het wekelijkse teamoverleg. Tijdens deze besprekingen wordt ingegaan op alle projecten, waardoor je, ook al zit je niet in het projectteam, toch op de hoogte bent van wat er speelt en mee kunt denken over de te maken keuzes.”

“Tijdens de pauzes bleek er door mijn nieuwe collega’s, weer of geen weer, jeu de boules gespeeld te worden in het park. Dus nu sta ik ook met enige regelmaat op de jeu-de-boulesbaan. Ook daar heb ik nog wel wat te leren, want de wisselbeker is nog maar één keer op mijn bureau beland.”

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie