Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Al ons nieuws

Beleid ambulante handel Roermond vastgesteld
Geplaatst op 2024-06-13 15:55:13
De gemeenteraad van Roermond heeft haar nieuwe beleid voor de ambulante handel vastgesteld! Het beleid, door DTNP samen met de marktondernemers en binnenstadspartijen opgesteld, omvat standplaatsenbeleid, marktverordening en een Perspectief Binnenstadsmarkten.
De rechtvaardige reisrevolutie: een nieuw verhaal voor de mobiliteitstransitie
Geplaatst op 2024-06-10 15:43:09
Het manifest is af! Samen met Studio Verbinding werkten we aan een nieuw verhaal voor de mobiliteitstransitie, in het kader van de Open Oproep Wegen naar Welzijn. Een nieuw toekomstperspectief voor kleinstedelijk en dorps Nederland.
Terug op de Kleiweg: DTNP laat voorlopige visie zien aan bewoners en ondernemers
Geplaatst op 2024-05-07 17:09:42
Bewoners en ondernemers van de Kleiweg mochten laten weten of wij goed geluisterd hadden tijdens de vorige inloopbijeenkomst. Benieuwd naar de visie? Lees snel verder!
Zo kan een rechtvaardig mobiliteitssysteem voor kleinstedelijk en dorps Nederland eruitzien!
Geplaatst op 2024-04-29 14:38:37
Voor de Open Oproep ‘Wegen naar Welzijn’ onderzocht DTNP samen met Studio Verbinding hoe een rechtvaardig mobiliteitssysteem in een kleinstedelijk en dorps gebied er concreet uit kan zien. Een uitdagende opdracht!
Centrumvisie Waalwijk vastgesteld door raad
Geplaatst op 2024-04-25 12:58:04
Al heel wat jaren is DTNP betrokken bij (het centrum van) deze schoenenstad in Noord-Brabant. Een mooie nieuwe mijlpaal is dat de gemeenteraad onlangs de door ons geactualiseerde centrumvisie vaststelde. Op naar een nog mooier centrum van Waalwijk!
Jaarlijks onderzoek bezoekers middelgrote centra weer gestart
Geplaatst op 2024-04-18 10:35:09
Toevallig al een student van de Radboud Universiteit met een vragenlijst tegen het lijf gelopen? Zij ondervragen van de bezoekers van zeven middelgrote centra in het land, voor de negende editie van het gezamenlijke monitoronderzoek van RU en DTNP.
Betrokkenen denken en praten mee over toekomst centrum Lisse
Geplaatst op 2024-04-11 10:45:20
Hoe laten we het centrum van Lisse net zo bloeien als de tulpen in de Keukenhof? Gemeente Lisse heeft DTNP gevraagd een toekomstbeeld voor het centrum op te stellen. Bewoners en ondernemers lieten hiervoor hun licht op het centrum schijnen.
Samenwerken loont bij Gebiedsvisie Dorpsstraat Uithoorn
Geplaatst op 2024-04-09 13:07:58
De Dorpsstraat is een deel van het historisch gegroeide lint van Uithoorn. Dit deel van het centrum van Uithoorn kan een kwaliteitsimpuls gebruiken. Met Palmbout Urban Landscapes werkten we de afgelopen maanden aan een gebiedsvisie voor de straat.
Verschillende groepen denken mee over recreatie- en toerismevisie Purmerend
Geplaatst op 2024-03-26 13:19:50
Beemsterlingen en Purmerenders staken de koppen in de afgelopen weken bij elkaar om te praten over de recreatie- en toerismevisie van de gemeente. Samen met DTNP bespraken ze wat goed gaat en wat beter kan. Keuzes maken is daarbij van groot belang.
Standplaatshouders denken mee over standplaatsbeleid gemeente Zaanstad
Geplaatst op 2024-03-21 15:06:12
Standplaatshouders van de gemeente Zaanstad konden afgelopen weken tijdens drie inloopavonden hun mening geven over de voorlopige ideeën voor het standplaatsenbeleid voor de gemeente. Wat vinden ze van het voorstel voor het nieuwe vergunningensysteem?
Huiskamer voor bewoners van Made in Bernarduskerk
Geplaatst op 2024-03-19 12:50:00
De bewoners van Made in Noord-Brabant kunnen sinds kort terecht in hun eigen ‘huiskamer’ in de Bernarduskerk. In ons centrumplan benoemden we het gebied rond de Bernarduskerk als kansrijke zone voor het realiseren van een sociaal-cultureel dorpshart.
Bereikbaarheid als basisrecht: een radicaal, maar redelijk idee voor de mobiliteitstransitie
Geplaatst op 2024-03-14 14:28:08
In het kader van de Open Oproep: ‘Wegen naar Welzijn’ zoekt DTNP samen met Studio Verbinding naar nieuwe perspectieven op de mobiliteitstransitie. Bereikbaarheid als basisrecht is hierbij het startpunt. Hier een tipje van de sluier van ons onderzoek.
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie