Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Goed bezochte inloopbijeenkomst Ouddorp

Tijdens een drukbezochte inloopbijeenkomst konden de bewoners van Ouddorp afgelopen donderdag kennisnemen van de laatste stand van zaken van de plannen en ideeën voor het centrum. Uiteraard konden er ook vragen gesteld worden over de gebiedsvisie die DTNP samen met de gemeente en vertegenwoordigers uit het dorp opstelt.

Projectleider Peter Rosmulder was de hele dag aanwezig in de Dorpstienden in Ouddorp: “Na de eveneens drukbezochte bijeenkomst over de conceptgebiedsvisie van vorig jaar besloot de gemeente meer tijd te nemen voor het proces. Het was goed om nu uitgebreid de tijd te kunnen nemen om de betrokkenen te woord te staan en de stand van zaken toe te kunnen lichten. Zo is het voor iedereen weer duidelijk waar we staan en wat er speelt.”

Vanaf vorige week staat er op het participatieplatform van de gemeente een enquête waarmee Ouddorpers ook kunnen aangeven hoe zij denken hun centrum.

Peter: “Er zijn in Ouddorp verschillende ideeën over wat goed is voor het dorp. Het is dan ook goed dat nu alle bewoners kunnen laten horen wat zij de beste keuze vinden voor het hart van hun centrum. In de enquête wordt verder gevraagd waarvoor en hoe vaak inwoners naar het centrum komen en wat zij als belangrijke verbeteringen voor het centrum zien. Daarmee krijgen we dus nog veel meer informatie over de gebruikers van het mooie Ouddorpse centrum.”

Bijlagen:

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie